Witte hoogglans keuken

Witte hoogglans keuken? Het is de meest gewilde keuken onder de Nederlanders. En dus ook de meest verkochte. Wat zijn de mooiste combinaties – en waar kopen we goedkoop een witte hoogglans keuken van topkwaliteit? Lees verder…

Een witte hoogglans keuken, maar dan eentje waar je geen vingerafdrukken op ziet. want daar zijn we allergisch voor. Daarom zijn er nu keukens met anti-fingerprint. Ideaal, want als er 1 reden is waarom we geen hoogglans keuken willen, is het wel angst voor vlekken. Dat is nu verleden tijd.

Veel mensen die deze keuken willen hebben eerst getwijfeld: Hoogglans keuken of mat keuken.

Witte hoogglans keuken met grijs blad

Voor de liefhebbers van moderne keukens, die kiezen vaak voor grijs. Vooral een betonnen werkblad is hip. Maar ook ultra dunne werkbladen zijn helemaal in. Dit komt van super de luxe keukenmerken als Bulthaup.

Deze grijze keuken oogt enorm strak. Niet alleen door de hoogglans deuren, maar ook omdat het een greeploze keuken is.

Witte hoogglans keuken met grijs blad - Küchenoutlet keukenoutlet Veenendaal

 

Witte hoogglans keuken met houten blad

Wit is vrij kil en klinisch, daar moet dus een warme tegenhanger bij. Hout is warm. Daarom is dit in onze ogen de meest ideale combinatie. Hier zie je gelijk een mooi voorbeeld:

Deze witte hoogglans keuken kan helemaal op maat gemaakt worden. Met een houten blad, maar ook met een kunststof houten blad, zoals hieronder te zien is.

Witte hoogglans keuken met houten blad

Van Duitse kwaliteit en met A merk apparatuur. En dat is nog niet alles. Ook de werkbladhoogte kunnen ze in elke hoogte maken.

Goedkope witte hoogglans keukens?

Küchenoutlet Keukenoutlet VeenendaalZoek je een Duitse keuken, maar wil je niet helemaal naar Duitsland? Kom kijken bij Küchenoutlet in Veenendaal. Hier kun je enorm veel geld besparen op de nieuwe keuken. De keukens komen rechtstreeks uit Duitsland – en dat merk je in de portemonnee.

Klik hier – voor de website van Küchenoutlet >>>

De prijzen

Wat kost een hoogglans keuken? Er zijn 2 soorten hoogglans keukens in  omloop. De kunststof versie en de lak versie. Natuurlijk is de kunststof versie goedkoper – die koop je vanaf 6.599 euro.

Dan heb je ook nog de hoogglans lak deur. Deze is een stuk duurder. Dit komt omdat de deur enorm arbeidsintensief gemaakt is.

De kosten van een gemiddelde hoogglans keuken zitten rond de 16.000 euro. Bij Küchenoutlet is deze een stuk goedkoper.